Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenblad

För varje steg du tar
Lämnar du djupa fotspår
Fyllda med rosenblad.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 249 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-02-07 21:05



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Åh, den var fin!
2019-06-19

  Rodin
Vackert
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni