Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna nya värld


de frågar
om jag nånsin blev förlöst
och jag svarar
att det är alltför kallt där ute
för att känna efter




Fri vers av henke_r
Läst 356 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-02-07 21:32



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Verserna dröjer sig kvar. Mycket bra.
2019-04-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Förlöst - (som i Frälst eller som i Katharsis?) Men som du skriver är det bara för kallt för sådana dykningar - Det är t.om kallt inomhus och jag tror att isen (fastlandsisen) är på väg söderut för att balansera nersmältningen vid polerna !
2019-02-08

  Kungskobran VIP
Kölden knäppte igen
den svåra förlossningen
den blev aldrig av
allt gick i kvav.

Mycket innehåll på några få rader,
skickligt


2019-02-07

    ej medlem längre
Genialt upplägg! Gillar djupet du rör dig i och den skenbart enkla ytan.
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r