Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En V-övning


Vägrade

 

Vägrade vapen
villigt gjorde han det
vecka efter vecka

Valde istället
vård av sjuka soldater
vilket var tacksamt

Veckosluten fick han
välja att bo i egen 
vindslya på stan




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-07 21:42



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Han gjorde ett bra val
2019-02-09

  ULJO
Alla borde vägra bära vapen. Då kommer freden
2019-02-08

  Elaine.S VIP
Våga vägra vapen, härlig att läsa.
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP