Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig, du obsessivitet..



Till dig, min obsessivitet
så offrar sorg allting vi vet
och allt den inte visste.
Min levnadslust, min öppenhet,
min lilla stund på stoftplanet
är delar blott jag miste.

Men likväl är det största
jag miste, att få törsta,
till tungsalivets salighet
på färd i kärlekens dekret.
Men detta var det första
du stal, min obsessivitet.














Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-07 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP