Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad Lycka



Du är, finns
andas och lever

ständigt, för varje slag
som slår så hårt
ömt och lyckligt

Leendet, du är så ofattbart vacker
jag njuter, skakar
återuppstår i din
min längtan letar den blick
du strålar genom
och drar häftigt efter andan, din närhet
får min bröstkorg att glömma
varför lungor, de som är mig givna
i mitt avklädda jag - är nödvändiga
för överlevnad

Du är så fin

Blir knäsvag och stark, längre än
de längsta utav oändliga mil som sägs
vara omöjliga - att nå
Din närhet, utmattat vidrör
min flämtande kropp - som om
jag minns, något bortglömt och djupt begravet
under år av sår, en vår efter sträng kyla
och jag äntligen, efterlängtat
hittat det hem
jag så länge letat efter



i hela mitt hjärta









Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 577 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2019-02-07 22:59



Bookmark and Share


  Christin Lederman VIP
Vackert skrivet
2020-09-19

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader du frambringar
2019-02-09

  Bodingen VIP
Kärlek beskriven i poesins värld när den är som bäst
2019-02-09

  Fulbergarn
Så inneligt
2019-02-08

  ULJO
Härligt
2019-02-08

    ej medlem längre
Jag började undra och sa sen: "det måste vara en lycklig mor" och sen sa jag: "mammor är fantastiska!"
2019-02-08

    ej medlem längre
Hoppas det aldrig försvinner, vilken fin känsla och dikt
2019-02-08

  Solstrale VIP
Lyckosamt bringat!
2019-02-07

    ej medlem längre
Någon mår utmärkt, tror jag *ler*
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream