Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Testar något nytt - med ljud.


Lågepilogens lovord..



Jag spelar autistisk gitarr
i kronkalles tonkabaré,
som lovprisad hovmästarnarr
och steppar till greppsbarré.
Jag spelar för tvenne ören
i gränder och enslig gård
där mollmonotonsufflören
viskar mitt piskackord.

Jag skall spela tills helvetet bryter
till iskalla toner in,
och eldsatta strängar ryter
i glansresonanslådan min,
då viskar ej längre sufflören
om toner av kronor och ören
men ser mig försvinna på håll
till en lågepilog av moll.












Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-07 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP