Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattad, beskyddad av änglar

Mamma mamma
nu kommer de!

Vilka då, mitt barn?

Änglarna som önskar mig God Natt
Ser du inte hur de åker rutschkana
ner från himlen till mitt rum!

De är ju här nu!

Känner du inget, ser du inget Mamma, en av dem
sitter ju nu på din axel!




Fri vers av Nic
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-08 00:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En underbar text :)
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic