Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fast i en inlåst realitet.


Är det slut nu?

Pank och tömd
på pengar, på psyke och kropp
Tvingas be om pinsamma lån
jag inte kan betala tillbaka
Nått ner till botten
igen
men nu ser jag inget ljus alls
Det är släckt, helt mörkt
Kan inte tänka,
inte jobba, inte skriva
fumlar mig fram dag till dag
veckor snurrar till månader
Inlåst i ett fängelse
som är mig själv
Har provat så många nycklar
sjukvård, terapi
självmedicin
sprit och tabletter
KBT och akupunktur
Men det är fortfarande låst
Skriker tills jag somnar
vill inte vakna
men gör det med ångest
Varje dag samma rutin
utan rutin
Ligger och glor
kikar ut från min cell
på folket som har det bra




Fri vers av JacobN
Läst 489 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-08 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JacobN
JacobN