Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget i väntan på Blodmånen


Vintermorgon

Vit lyser du på himlen
väntar gör jag på att du ska färgas röd
vilar fingret på kamerans avtryckarknapp

vinden rör sig sakta
virvlar lätt mitt hår
vit är marken som jag står på

väntan gav mig en orange måne
vilande i moln
vi var två på trottoaren

vandra sakta mellan husen
vitt ljus i enstaka fönster
vägen såphal

vrider nyckeln runt i låset
vanten läggs i fickan
vickar handtaget neråt

varm gult ljus i hallen
vränger av min jacka
vilar mig en stund

© Eva Hedlund fd. Langrath 2019




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 800 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-08 11:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väl fångat.
2019-02-08

  ULJO
Fint skaldat
2019-02-08

  Anya VIP
Fin stund du bjuder på. Glad att få ta del av denna blodmåne via dig. Jag såg den inte.
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP