Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inget guld men… kärlek

 

Jag!
Har inget guld
Eller silver att erbjuda dig

Men,
Jag kan erbjuda dig ett hjärta som älskar dig
Och kämpar för din skull

Jag!
Har inga stora drömmar att tala om
Eller stora hoppningar att erbjuda dig

Men,
Vid din sida när du är vemod
Kommer att för alltid trösta dig

Jag!
Lovar ingen drömlik bröllop
Eller mysiga resor

Men,
Jag kan erbjuda dig den du saknar
Och den du söker efter tryggheten

Jag,
Har inga planar att skada dig
Eller till en hemmafru tvinga och förvandla dig

Du är min VIP!
Du är mer än VIP för mig!
Du är för alltid min VIP!

Min kärlek är öppen för dig
Mina känslor är sanna för dig
Mitt jag vill ha dig

Jag erbjuder dig min kärlek
Jag lövar att göra min bästa
Och i mina mörkar behöver jag se din ljus

Jag undrar!
Om min kärlek räcker att vinna ditt hjärta?
Och din hjärta vinna mitt hjärta?

Det tvivlar jag på!
Och helt säker på!
Och medveten om det!

Jag är en fattig pensionär och lever på det minmala!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2019-02-08 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP