Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I grå transparans

Klarhetens ton
ljuder

Mild- vädret
som tinar upp
tanke-
verksamheten
Ger ny kraft
efter hand

Himlens grå
kulör
upplevs ändå
transparant
Av oklar
anledning

Bara en
känsla
av ro åt den
strävsamme

En gråväders-
mellandag
att göra" ingenting"
eller allt

Allt eller inget
I grå transparans





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-08 13:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ju mer tö, desto bättre. Bort med all snö!
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP