Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om livets grymma vändning och den ensamhet man kan känna


Sorgen och saknaden

Ett halvt år - det går så fort
Jag minns det som om det var igår
Saknaden är lika stor
Tomheten så tom ,så tom
Det var en tisdag, då du somnade in
Vi var där - det var så fint
Du hade det så jobbigt
och allt bara stannade
Du slapp ifrån
Du fick det nog bättre
Men jag då - jag saknar dig så gränslöst
Jag vill att du ska finnas hos mig
jag vill kunna krama om dig,
Kunna fråga dig,
Kunna skvallra med dig
Det är så ofattbart - så orättvist
Varför just DU?




Fri vers av marwik
Läst 671 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-08 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marwik
marwik