Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovsång

 

Jag väljer att tro

på det vackra

det sanna

det inneboende hoppet

som spirar djupt inuti


att du en dag kommer till mig

tar emot mitt förlåt

ser att allt jag gjorde

var i kärlekens namn

för att skydda dig 


inte äga

ingen äger någon

även om vissa beter sig så


du stals ur mina händer

men i mitt hjärta sjunger du









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-08 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP