Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snappar du chatten chillar du mellan tweeten


Charmen med skärmen

Tiden löper som en hynda
Skynda skynda skynda
Opp och shoppa
Fynda fynda 
Ta en härlig shoppingrunda

Ny mobil kan veckan toppa
Appar appar appar
Mycket skräp och få är sunda
Uppgradera uppgradera
Glöm ej uppdatera

Streama framför platta skärmen
Zappa zappa zappa
Djävulsjokerns äss i ärmen
Alla vill ha mera mera
Frossa frossa 

Pilla på den smarta phonen
Tosse liksom tossa
Njut av livet här på jorden
En dag blir den nog som månen
Glömma glömma

Förr vi sökte rätta ordeu
Nu finns allt på google
Strömma strömma 
Alla flöden där på nätet
mynnar ut i  döden döden

Snart nog är ju allt förgätet allt förgätet allt förgätet




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-08 14:46



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Bra rim där - phonen/månen!
Sista raderna ger oss perspektiv!
2019-02-08

  Öknens Ros VIP
Nu är det nu igen...
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP