Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helsides-artikel om mig i Vasabladet!

En helsides-artikel om mig publicerades i tidningen Vasabladet 9.2. 2019!

I den intervjuades jag om min verksamhet som poet och estradpoet. Jag fick också möjligheten att presentera min diktsamling "Kokelimoj". Och så publicerades en av mina dikter - en haiku som heter "Svamptider".




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-09 12:12



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jag blev filmad med min fråga: Hur går en billackering till?" (sant) i "Hajk" till Ulf Schenkmanis, före Bengt Alsterlinds tid 1971, de du, det slår allt he :)
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP