Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv 2

Jag vinglade framåt
likt att söka gå på
ett rakblad
mellan föreställningarna
om att senare
själv vandra vidare
om att senare
tillsammans upptäcka världen
i det inre
i det yttre
speglas
vårt ljus
vårt mörker
När Hon svarade
blev det kalla grå regnet
till ljus lekfull snö
virvlande
i det yttre
i det inre




Fri vers av speglad
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-08 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

speglad