Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakar

Förstå mig, se min värld!
Det är så viktigt!
säger något därinne.
Förringad längtan efter enhet
väcker eld

Orden är totalt oviktiga!
helt otillräckliga!
säger något där ute.
Djupt engagerad i
att prata om
det som inte går
att prata om

Ser
attraktor-landskapet ett,
attraktor-landskapet två
Mellan ett och två,
balanserar på knivsegg!

Förnimmelsen av
en riddare i natten
som vakar,
drucken, förälskad,
har svurit att tjäna Gud
och en gift lady




Fri vers av speglad
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-08 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

speglad