Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför snön är vit

det oskuldsfulla som föds
vandrar mot ett skuldfyllt mål
som uppfinner ångest och rädsla

kunskap är att veta sin tro
och inte tro att man vet
för oavsett val är konsekvensen
alltid ett faktum som uppenbarar sig

det är därför snön är vit precis när
flingan föds och transparent när
det åter formas till vatten





Prosa av Max Poisé
Läst 508 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-02-08 16:47



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Visdom att förvalta sin vetskap...allt hänger samman

Transparens - Transformation- ”allt går ihop”


Tack för ”vitt” !
2019-02-19

  ULJO
Kloka ord. Bra framfört och formulerat
2019-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...
2019-02-09

  Svartsilver
Sista delen är underbar
i en övrigt vacker dikt.
2019-02-09

  Öknens Ros VIP
Klokheter att ta till sig!
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé