Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astrid

Med sega ben vandrade hon i sin dimma
blicken fäst långt bort
det förflutna hade falnat undan

Så mötte hon en speleman
hon hörde hans musik
och nu dansade hon plötsligt på lätta fötter
det kom liv i hennes blick
hon sjöng

"spela mera du speleman, spela!"
"jag vill dansa som förr igen!"
" jag är Astrid, den unga vackra kvinnan!"

Och spelemannen han spelade
han spelade som aldig förr
Och Astrids ögon tindrade
Precis som förr




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-08 19:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ibland har jag en känsla av att det djupa förståndet i oss sitter i fötterna, i deras lust att dansa till musiken de älskar
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP