Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnnyanser

En vanlig människas hjärnsubstans går väl normalt i nyanser av skärt och grått.

Hos fascisterna, däremot, torde kulören snarast stöta i brunt.
Brunt som i deras skjortor.
Skjortbrunt.

Förmodligen skulle det lukta illa om sådan brunfärgad hjärnsubstans skulle råka spillas ut. Lika illa som det stinker om sådan hjärnas tanke.

Därav kan man dra den slutsatsen att fascistens anhang måtte ha dåligt luktsinne.
Hur skulle de annars kunna stå ut med varann.

Luktsinnesrubbade
trångskallade
hjärnbruna
typer
fascister nazister

låtossslippadessamissfoster

Måtte
de bli kvar där nere i sina hålor
hemma
hos Hin Håle själv

det är där
de hör hemma




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-08 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP