Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅRBAR SJÄL

Du tog mina skal
ett efter ett
och du nådde min kärna

Du visste så väl
att mot dej
jag kunde mej inte värna

Nu står jag här
med en sårbar själ
framför dej

Är jag den du trodde 
mej vara
innan du öppnade mej

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-08 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin!

Som ett paket...

Troligtvis ännu bättre!
2019-02-27

  Lars Hedlin
Starkt i beröring!
2019-02-25

  ResenärGenomLivet VIP
Jobbigt att öppna sig helt för någon annan, man måste nog verkligen lita på personen i fråga...fint diktat...
2019-02-09

  Feliaxel VIP
Kan vara tufft att blotta sitt innersta
2019-02-09

  ULJO
Bokmärke
2019-02-09

  Quasimodo
Skal efter skal faller och blottar vårt inre och det vi är, vi blir nakna i en verklighet för det vi är!
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP