Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skorpa

 

lugna mig

äter skorpa

kardemummalugn




Fri vers (Modernistisk dikt) av Concordia
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-08 20:00



Bookmark and Share


  Concordia
tack katten - oj, vad glad jag blev av dina och Rolfs fina ord till mig - tusen tack båda två <3
2019-02-09

  KattenKin VIP
Den här var gullig. Mysig.
Samtidigt dubbel, med djup
fast det bara är tre korta rader.
2019-02-08

  Rolf_fotona.se
Precis som jag. Har precis tuggat i mig två kardemummaskorpor. Blivit kardemummalugn
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia