Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför skriver du?

Du vill kanske bli berömd. Du vill kanske bli inbjuden till flotta fester. Du vill kanske sitta i tv-soffor. Du kanske inte kan låta bli. Du vill kanske läsa din skrift. Du har kanske något viktigt att skriva. Du vill kanske att andra ska läsa din skrift. Du vill kanske bli bättre på att uttrycka dig i skrift. Du tycker kanske det är det roligaste som finns. Du kanske vill bli miljonär som Camilla Läckberg. Du vill kanske bli erkänd som duktig. Du vill kanske chockera. Du vill kanske häckla. Du vill kanske berätta om hur vacker världen är. Du vill kanske berätta om hur vacker världen skulle kunna vara. Du vill kanske berätta om helt andra världar. Du vill kanske skriva om kärlek. Du vill kanske polemisera. Du kanske mår bra när du skriver. Du kanske är lycklig när du skriver.

Det är du som har svaret till varför just du skriver.




Prosa av Rolf_fotona.se
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-08 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är urkass på att prata om känslor, jag är verkligen ingen tjej som blottar allt som gnager i mig. I skrift får man fram både mörker och ljus i härliga metaforer och bus. Sen är jag tokig i ord, nästan lite besatt av allt som är vackert och lockar fram ett härligt skratt.
2019-02-14

  Concordia
jag skriver gärna när jag är förbannad -och se - hon blev snäll och glad igen - eller...
2019-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Varför undrar du?
2019-02-08

    ej medlem längre
Mmm :)

Outgrundliga äro skrivandets vägar.
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Rolf_fotona.se
Rolf_fotona.se