Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan ju inte begära

Jag kan ju inte begära att fibernergrävare skall ta särskild hänsyn till den fiberobenägne
likväl
känns det kärvt
när dessa fiberjobbare bokstavligt
spränger bort
kablooum! -med vilt flygande torv och sten
kabloooum
mitt och min bortgångne väns
allra bästa
kantarellställe




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-08 20:25



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Hoppas mycelet hittar nya vägar. (Och förlåter.)
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP