Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemenskap

Människor möts
som tidigare aldrig träffats
trådar tvinnas
sammanhang skapas
gemenskap uppstår




Fri vers av AA VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-08 22:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eller fiendskap.
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP