Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdegrund

Jag är på upploppet
i yrkeslivet

Slutat några år tidigare
just utifrån
att inget är vad det synes vara

Att jag slutade i förtid handlar om
något annat

Det handlar om

Trygghet
Delaktighet
Tillit
Bekräftelse

Arbetsplatsers prat om värdegrund
är nonsens
om det inte ges innebörd
och utövas i praktisk handling




Fri vers av AA VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-08 22:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det tjatas mycket om värdegrund nu.
Och detta tjat riktar sig mot potentiellt oppositionella som vägrar att anpassa sig till den vedertagna agendan.
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP