Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En småstad

En stadsdel
i en storstad
blir en småstad
när man möter människor
man känner igen

Det räcker med ett hej
hur är läget
lite småprat
det ger bekräftelse

Vi behöver alla
meningsskapande sammanhang




Fri vers av AA VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-08 22:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hälsandet och småpratandet ser jag som totalt meningslöst.
Jag undviker det ofta.
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP