Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balladen om den sorgsne mannen




Dömd att
vandra i mörker

Strålkastarsken
försvagar mig,
mullvaden

Fotstegen i gruset
hörs inte

Mina minnen
har filtrerats
genom glömskan

En dyster promenad
genom natten

Ni hittar mig under
bron vid Hornsbergs strand
på ett lager av mina dikter




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 297 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-02-08 23:39

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En dikt att läsa igen och igen.
2019-02-09

  ULJO
Så bra du skriver. Så äkta. Så sårbart.
2019-02-09

    ej medlem längre
Stämningsfull text, den slår Ferlin faktiskt. Tur att Du fortfarande lever!
2019-02-09

    ej medlem längre
Oj, vilket vackert elände!
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten