Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att förstöra en kväll


Kvällsgöra


Nu ska ni få höra
hur man kvällen kan
förstöra
(mannen hade kanske
rentav tänkt att mig förföra)

mitt kvällsjobb blev istället
att tålmodigt förgöra
en vaxpropp som i örat
ville störa

sensmoralen ska beröra:

är kärleksbanden sköra
ska du för mannen smöra
det sämsta du kan göra
är att

revaxöra




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-08 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP