Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halva familjen går ut med hunden. Så gör kanske även kunden. Leds i koppel av reda pengar. De finns till i runda slängar. Barnen bör sova gott om natten. Vaken är den som ropar på vatten. Katter jagar vilt i natten. Pilen i tavlan där satt den.


En sång av något slag






Det var en gång en gång som var sandad.
Det var en gång en sång som var andad.

Det var en gång ett sagans djur.
Där var även en del djur i bur.

En man gick sin gilla gång.
Klockan klämtat än en gong.

Slagen var haglade i en skur.
Någon var på vänt i en kur.

Dagen kom och var sedan randad.
Det var en gång en gång som var sandad.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-09 04:53



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Blandad text
så väl landad
läsaren känner
sig ej strandad
men för läsning
till topp tandad!
2019-02-09

  danne //
En mäktig å trimmad ramsa som går hem på en gång i mitt sinn, lysande på ett konstnärligt sätt i dessa eurovision tider. Musik i rim o reson !

Härliga Lo-katt du nattliga jägar-ina
gillar detta! din Danne

2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP