Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillrättalagt liv, eller tillrättalagd...Lus?

Tillrättalagt.
Synonym, med ett liv som bara levs.
Dagarna går, tiden går. Inga mål.

Tillrättalagt.
Håret är torrkammat, eller kostar jag på mig lyxen att blötkamma håret idag?

Tillrättalagt.
Usch!
En lus syns och plockas bort.
Så var livet tillrättalagt,
Och jag vet...

Löss är ingenting man pratar om.
De sprider sig som en epidemi!




Bunden vers av Mim
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-09 07:26



Bookmark and Share


  danne //
Jobbigt med extra hyresgäster särkilt i fallet de snyltgästar.
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mim