Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med stora mått skriver du av dig.

Med små mått mätt, och stora mått resulterat i.
Stora Bröst.
Med stora yviga gester, ja mera rörelser, ty detta är när allt kommer omkring inte Gäster med Gester, med stora yviga rörelser, är jag elefanten i porslinsbutiken.
Men jag var ju bara ute efter...
Sa hon till sitt försvar, när hon slog ner halva butiken.




Bunden vers av Mim
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-09 07:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Måste ändå lägga ansvaret på butiksägaren som inte gjort redigt med plats mellan hyllorna.
2019-02-09

  Poeten Salvador VIP
Ser Mim i butiken framför mig
2019-02-09

    ej medlem längre
Vilken charmig text
2019-02-09

  danne //
De framkommer en viss elegans ändå hur man kan undgå ett stort nederlag.

Bra
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mim