Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I baksätet

Klappen på låret
Överraskande intim
Rodnande glädje




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-09 08:02



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Bäst om det ömsesidigt är.
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén