Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
en studie i vvsvärlden - en magnetröntgenbild av en sjukahusskadad Concordia - symtomen kommer tillbaka - skadeskjuten Concord återtraumatiseras - störtdyker - dör ?? - svar - vet ej


nattprat i vattenskadefeber * svartmögel-delirium-tremens


Nattprataren: Är du vaken redan? ??


 

Concorden: Vattenskada igen - har pecis haft vvs-jouren här - iggggggeeeeeeeeeeeeen det e ingen favorit i repris - i onsdags natt - ingen sömn - i natt - ingen sömn - endast - dripp dripp dropp - gissa om jag e trött - hade jag varit rik på penningar - en flygresa för 3000 SEK - why not - nu e jag ju rik på andra ting - mer värt än guld i valv - vänner - exempelvis nattprataren som förgyller mitt liv ?

  Concorden: Läs gärna min senast dikt - där jag ber om tips avseende hur man tar livet av en vvsman - diktad 190208 - finns på Concordiasidan - poeter.se  

Concorden: Om min nattsömn fortsättningsvis kidnappas av jourfolk och vvsmän kommer jag, via ett formellt brev, begära en ersättningslägenhet av Bostaden AB - är rädd att bli sjuk igen om jag inte får sova  

Concorden: Sömn och mat är A och O eftersom jag ånyo inte vill bli sjanghajad av Mr Depression

 

Nattprataren: Jaa, sömn är super viktig för hälsan på alla nivåer Concorden: Jag vet, kära nattpratare - det är därför jag blir skraj

 Concorden: Varför sover inte du?


 
Nattprataren: Jag har inte mått så där på länge som jag var igår. Ätit 2 bananer, 1 päron och 3 kopp kaffe och 4 timmars sömn. Man har inte allt hemma då ..... ?? Concorden: Bravo, vännen - fortsätt att ta hand om dig själv - I like ? ? ?


 
Nattprataren: Jag sov 5,5 timmar nu och känner mig nöjd, sen sover på dagen igen. En medicin väcker mig till kisseriet ?? Concorden: Har du blivit fruktogan? Eller råkade det bara vara extrapris på frukterna?


 

Nattprataren: Försöker äta mer frukt och grönt. Har fått diagnos diabetes-2 och att ha konsumerat många olika mediciner för olika diagnoser har ändrat min tarmflora.


 Concorden: Jag vaknade också på grund av blåsan - klockan 04:30 - så fort jag satte mig ner på bajamajan såg jag fuktfläckarna och hörde dripp dripp dropp - larmade jouren - de är snabba - 05:00 var en söt kille här - nu ska han kontakta "Johanssons Rör AB" - det vimlar plötsligt av vackra vvsmän i mitt liv - gillar utsikten (Rasmus som besökte mig i onsdags natt var jättefin) men inte anledningen till att jag får besök av vackra handlingskraftiga män ?? Nattprataren: Vill komma tillbaka till min äkta kropp som jag mår bra i. Concorden: Du kommer att bosätta din vackra själ i din äkta kropp igen - jag bara vet det ? 

Nattprataren: Vad är vvsmän?

 Concorden: Män och kvinnor som arbetar med vvs = värme vatten sanitet = rörmokare etc


??


  Concorden: Just nu finns det ingen man i mitt liv men massor av presumtiva ??? vvsmän råkar trilla in i min lägenhet

 Concorden: Jag har alltid varit svag för män som inte har tummen mitt i näven - finner dem sexiga ??


??

 


 Nattprataren: ska dricka kaffe och röka nu.  Concorden: Hellre en pragmatisk man än en skintorr professor i pedagogik - njut av kaffet och morgonciggen - på återhörande - älskade vän


 


 Nattprataren: Vi hörs! ????

  Concorden: P.S. Jag skulle vilja publicera en text på "poeter. se" under genren "övrigt". Jag vågar knappt publicera under "prosa" eftersom Brommamaffian blockat mig - Johanna tycker jag e världens sämsta poet och att mina texter saknar "skönlitterärt värde".

 

Concorden: Jag hittade dock ett maskhål i "det ruttna äpplet", vänligen läs "redaktionen" - jag kröp in i maskhålet - jag återuppstod - nu hittar du mig under mitt nya nick/alias/alter ego "concorden".

 

Concorden: P.S. Titel, Troligtvis nåt med"nattprat" - Ger du ditt samtycke till att jag publicerar vår senaste konversation? Jag kommer att skriva om lite av dina svar till mig - ingen kommer att kunna lista ut att nattpratet är mellan ECG och nattprataren - Ger Du mig samtycke? D.S. undrar Erica


 


Nattprataren: Jaa visst

 

Concorden: Tack Tack Tack - jag älskar dig - jag ska illustrera texten med ett nytaget foto på vattenskadan

 Concorden: Gå och sov nu - vi hörs senare i nästa vecka - Concorden lyfter - over and out
 
Nattprataren: Nä, presentera inte mig som medförfattare. Jag är nattprataren, nämn inte mitt namn.

 Concorden: Jag kommer att skriva dina citat så här: Nattprataren: ....

mina citat, Concorden: .....

 

Concorden: Är det ok för dig?  

Concorden: Ska jag ta bort diabetesavsnittet?

 Concorden: Kisspaus nu - måste springa till bajamajan Nattprataren: Ja, skriv så, inga namn bara. ??  Concorden: Jag lovar - på heder och samvete - inga namn - du är "nattprataren" - ingen kommer att förstå - ingen i hela världen - vem du är - som psykolog har jag avkodat journalanteckningar inför handledningsträffar - jag är duktig på att avkoda

 

Concorden: Jag tror att Brommamaffian sket knäck när jag skrev att jag kontaktat min advokat. Plötsligt kan jag skriva texter, igen, under nickname, Concordia. 

 

Concorden: Jag fick dock, på grund av den senaste av Brommamaffians blockeringar, skriva under nytt nick, "concorden". Jag hann bara publicera två texter under det nya nicket.

 

Concorden: Troligtvis har Brommamaffian hävt blockaden som de, utan att meddela undertecknad, straffade Concordia med 190203. Johanna tyckte inte att det räckte med att hon, via sitt mejl till mig, satte mig i skamvrån. Hon ville utdela 39 offentliga piskrapp (källhänvisning:"De 39 stegen kan syfta på: De 39 stegen (roman) (även De trettionio trappstegen och De trettionio stegen) – en roman från 1915 av John Buchan)", genom att utöva maktmissbruk, mot Concordia. Daniel går troligtvis i ledband, styrd av sin sambo.

 

Concorden: Jag har under hela min barndom blivit misshandlad, våldtagen och varit utsatt för psykisk tortyr av mina, av staten Sveriges utsedda, adoptivföräldar. Jag stod i skamvrån i fjorton år. Jag har fått cirka 2 000 000 000 977 offentliga piskrapp av min adoptivfar. Min adoptivmor stod och såg på när jag och min bror misshandlades. 

 

Concorden: Min älskade bror, Lars Anders Jörgen Glans, fick aldrig leva en mans liv. Detta på grund av att väderkvarnarna aldrig ingrep trots massor av orosanmälningar. Hade vi blivit familjehemsplacerade istället för adopterade hade kanske min bror levt idag. Han skulle ha fyllt 57 år 190310. 

 

Concorden: Om Anders hade blivit född idag hade han troligtvis, om BUPparna sköter sitt jobb, blivit diagnosticerad ADHD/dyslexi/dyskalkyli. Han hade kanske fått stödinsatser av elevhälsan och barn- och ungdomspsykiatrin.

 

Concorden: Anders gick i skolan i sju år sedan gav alla lärare och väderkvarnen skolväsendet upp. Man slängde ut Anders i drogträsket/den kriminella undre världen i Zlatanland, i Malmö, vid tretton års ålder. Väderkvarnarna, märk väl, INTE Orten mördade min bror. Anders kunde vare sig läsa eller skriva den dag han dog.

 

Concorden: När Anders var fjorton år bröt han båda armarna på min adoptivfar. Detta på grund av att han fick kännedom om att även jag blev våldtagen av svinet K. Glans.

 

Concorden: Väderkvarnen landstinget frågade aldrig förövaren hur det kunde komma sig att att skattebetalarnas pengar spenderades för att gipsa svinet Glans båda armar. 

 

Concorden: Våldtäkterna upphörde när svinet var gipsat. Kanske inte så lätt att våldta sina barn med två gipsade armar. Förövarkuken var dock ej gipsad. Adoptivmorsan tog hand om den återigen. Hon blev nog ledsen eftersom hon slapp hans kuk när svinet våldtog oss.

 

Concorden: Svinet började läsa "Pipplarsson", en pornografisk bok om incest och pedofili istället för att som brukligt våldta sina gökungar.

 

Concorden: Jag är glad att Silvia bett om ursäkt, å statens vägnar, för de övergrepp som drabbade barn och ungdomar som varit familjehemsplacerade på 1900-talet.

 

Concorden: Jag väntar fortfarande på att nån väderkvarn ska be oss adoptivbarn om ursäkt för att vi blev våldtagna och misshandlade.

 

Concorden: Jag vet inte om jag är glad att jag överlevde alla kränkningar. Jag får fnula vidare på den saken.

 

Concorden: Trycker nu på publiceraknappen. Som vanligt med risk för att bli blockerad av fler väderkvarnar.

 

Concorden: Det finns, för den uppmärksamme läsaren, en uppenbar anledning till varför Erica vid 38 års ålder omskolade sig till psykolog. En uppenbar anledning till varför Erica äskade om att VLL skulle betala för EMDR steg II utbildning. En uppenbar anledning till att Erica försökt hjälpa PTSD-traumatiserade barn och ungdomar.

 

Comcorden: Det finns en uppenbar anledning till att Erica är livrädd för sjukahussymtom samt att hon e skitskraj för Mr Depression. 

 

Mer om detta i nästa text.

 

Over and out. Än så länge har Concorden flygbärighet, psykologlegitimation, EMDR-legitimation samt ballar av stål. 


"Chattkonversationen är avslutad" - källa Facebook via Messenger. Nattprataren anges ej som källa då jag arbetar under etiska principer. Skiter fullständigt i "ruttna äpplen". Född maskrosbarn - förfinar ständigt mina överlevnadsstrategier - än så länge andas jag blått - mig veterligen levande - vet att jag ska ner i jorden så småningom - använder min tid till subversiv verksamhet - ett medvetet och noga genomtänkt val. Ett val som grundar sig på medmänsklig kärlek - still going strong trots att jag inte tycker om väderkvarnar.


 

 
Övriga genrer av Concordia
Läst 523 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-09 08:19Bookmark and Share


  Ninotchka VIP
Ingen tvekan om vem "Nattprataren" är i alla fall...Lycka till med VVS!
2019-02-09

  The Lee Roy Williams
;.;.``*;,.:..¨¨`´´´´´'''''**'':.;,,,`´( fågelskratt i textform )
CCD&JJ
2019-02-09

  The Lee Roy Williams
Helena min syster, älskar dig åxå !
2019-02-09

  The Lee Roy Williams
Hubert den gallerfria Undelaten bjärt gallskrikande gul/grön/blå andas syre i alla kulörer.
Holken/Holkarna...….äro redan byggda;;;;;;;;;;

Gips har vi gott om !
2019-02-09

  The Lee Roy Williams
CCD&JJ
2019-02-09

  Concordia
tack JJ för att du ger mig omsorg, stöd och tröst - jag älskar dig - finaste poetvännen - ditt kraxande passar en sann skrikhals - en äkta kråka - ska vi bygga en holk tillsammans, undrar övergreppat barn <3 <3 <3
2019-02-09

  The Lee Roy Williams
Dr Jimmy Johansson The 777
2019-02-09

  The Lee Roy Williams
"Still Going Strong"

vill å tårarnas äkta själ, bygga om ovannnämda rubrik till en prosapoetisk rytmisk rad.

Hjälp Mig !Vill inflika div kulörta hjärtan här, men min AAHHDD tvingar i mig i skammens hårda hörn, där lomhördhetens existen existerar.
2019-02-09

  The Lee Roy Williams
Återkommer när ilskans tårar slutar flöda ( kommer tårarna bejaka det önskemålet ? )


2019-02-09

  The Lee Roy Williams
Du vill komma tillbaka till din äkta kropp som du mår bra i ………..!!!!!!!!!!!!!
2019-02-09

  The Lee Roy Williams
Vi kommer att bosätta oss i din vackra själ.
Din kropp är äkta.
Bara jag vet det !
2019-02-09

  The Lee Roy Williams
Vi bygger dig en spiralformad pyramid i ebenholtz att leva och bo i.

En jungfrukammare med ett omklädningsrum i en vinterträdgård.
( ditt vackra väckarur, en välvd vägg i ett valv )

Ett smyckeskrin med ett cigarettetui i.


Din eyeliner ett kosmetiskt konstverk.
Din manikyr ett kosmiskt underverk.


Silverstämgaffeln matar dig med harmoniska övertoner. Och släcker din törst med mig själv.
Placerar mitt stetoskop inuti din själ och förlöser hela härligheten, med ett gyllende ord.


Taraxacum IfansDu och jag
inuti oss
själva !

2019-02-09

  Concordia
Källhänvisning: "Infants' & Kids' Health :: Resources :: St. David's HealthCare"
2019-02-09

  The Lee Roy Williams
Taraxacum Infans !
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia