Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina drömmars värld

Jag drömde om dig inatt. Jag undrar ofta varför
För du är där rätt ofta, i mina drömmas värld
Där mina tankar springer fritt och där allt i den världen är mitt
Jag drömmer om dig ibland och då vilar jag ofta i din famn
Det går alltid upp och ner men jag älskar dig alltid mer och mer
Ditt leende som smyger fram ibland
Dina tafatta rörelser när du inte vet vart jag försvann
Så undrar jag ibland varför du är i mina drömmars land
Du tar min hand och jag tar din med
Jag känner mig alltid så himla trygg och hel
Sen vaknar jag och jag slutar le
Vem är du och vad har du för betydelse för mig idag?
Kommer vi kanske mötas och jag få ett svar

Gamla vän, det var väldigt länge sen




Fri vers (Fri form) av Indiana
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-09 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Indiana