Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Struntprat



Jag vet
att Pentagon redan nu diskutrar
hur man ska hantera den dagen
då solen slocknar





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-19 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg