Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

I nattens mörker sliter demonerna i hennes inre
Allt blir stort, större, störst
De små sakerna grubblas
Analyseras
Den starkaste analysen är nog den om henne själv
Den som kommer i drömmarna
De som gör så ont
Som upplevs så starka
Morgontimmarna går sakta sakta
Sen i dagens ljus ler världen mot henne
Hon finner hopp i förtvivlan
Hon skrattar, ler och lever
Sen kommer mörkret igen…..




Fri vers av marwik
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-09 11:52



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Tänkvärt vackra formuleringar Applåd!
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

marwik
marwik