Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utställning.


Små ide`er och stora valörer!

Med stora bäckar små.
Två små barn i blå färg.
Bäck-foton.
Och alternativa betalningsmedel förut.
Förr med dess rätta ord.

Alla ord som du använder fel. Med rätta. Dess rätta ord.
Korrekturprat!

Tada-effekten! Inte bara anförskaffad trollkarlar.
Ett ord-Tada.
Bakom en gardin, på plexiglas.
Bakom plexiglaset finns något.

Tv-Arkepelagen.
Som trädens årsringar.
Bakom tv-n finns årsringar på väggen.
Och i dem finns information om sedda program, i just detta hem.

Tv-producenten. Som en blomma vattnar han tv-n,
och han sätter sig bredvid tv-n, och tv-n ger honom en ide`.
Och han sätter upp en skylt. Döda ting, bara döda ting.
Katching- Ljudet av pengar som ramlar ner, han reser sig, och fångar pengar som seglar ner från skyn, visserligen bara mynt, men han plockar dem , som man plockar frukt på träd.
Och sedan tittar han på ide`n i handen, och sedan säger han ; Liten ide`, och sedan har han handen bakom ryggen, plockar fram den, och tittar i handen, där ligger en sedel. Och han säger; Stor ide`.




Bunden vers av Mim
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-09 12:13



Bookmark and Share


  danne //
Alla idéer är bra även hur galet de än kan låta på tungan , man får prova sig fram 'Progres med lr utan extra s'
lite skönt att inte bry sig för mycket utan bara släppa fram impulsivt ja det ä improvisations melodi något sorglös vet ja.
:)
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mim