Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet


Vaknar upp
Tom
Känner mig så
Dum

Än än dag så blå
Var är vindens ro?

Allting känns så
Långt borta

Men när allting vänt
Ska jag bli den som
Hamnar i en tidning och en ram
Jag ska förgylla varje dag
För när jag känner mig så ensam
Finns det någon där.

Hur jag än bär mig åt
Finns det alltid ett till rop

Känn dig inte ensam
Jag lovar att det finns nån där.




Fri vers (Fri form) av vatten och melon
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-09 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon