Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite februarihångel mitt i stadens larm

jag är lite frusen
när vi träffas på stan
men du gör mig varm

med en hand innanför blusen
på min egna lilla nymfoman
smeker jag lätt din mjuka barm

jag lägger min andra hand på musen
här bland alla människor gör du mig helt full i fan
lite februarihångel är mysigt mitt i stadens larm




Bunden vers (Rim) av Kale Ripoff
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-09 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff