Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagomål, varför kravboken i affären syns inte i Sverige?

 

Idag började jag reklamera till vänstrar och höger på dem som gör reklam på andras bekostnad i sex branschen jag är äcklat av alla inviter reklam utan att vara medlem på dessa väletablerade svenska sajter.

Hur dessa kvinnor, barn och män kan lura sig själva in att dem får en seriös dejt på namning&shaming.

 

  • Ser att det är bristfällig om du gör sönder en flaska vin eller olja. Om du råkar bryta något på en hushållsaffär, oroa dig inte och bråttom inte betala skadestånd, Enligt EU.

Du är inte alltid skyldig.

Var inte panik eller skynda att betala för en produkt som du oavsiktligt bröt i en butik!

 

Hur man gör det!

 

Låt inte butikspersonalen skrämma dig eller hota dig. Endast domstolen kan beställa dig att betala för de förstörda varorna.

Du behöver inte göra det genast! Bättre fråga personalen att ge dig kortet med krav. Beskriv i detalj allt som hänt.

Det är troligt att butiksförvaltningen ändrar sin inställning. När allt kommer omkring är de väldigt rädda för tvister och inspektioner.

Om butikspersonal fortsätter att leda dig, föreslår du att du löser problemet i domstol.

Jag hotar att göra ett klagomål hos konsumentskyddsmyndigheten.

Om du till exempel slår en flaska av misstag och faller och brutit, bör du se om det finns stötdämpare på hyllan. Dessa är nödvändiga för stabiliteten hos produkterna.

Om de saknas beror skada på produkten och affärsinnehavare.

 

 

1,4 m - för ytor upp till 100 m2

1,6 m - för ytor på 100–150 m².

2 m - för ytor 150 - 400 m².

2,5 m - för 400 m².




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-09 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP