Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afton



Månens lykta lyser dämpat
aftonstjärnan däremot brinner kavat
bland alla de andra stjärnorna
På marken fnittrar stjärnor
skorstenen får rök i halsen
hostar, blåser ut rök över taken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2019-02-09 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP