Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens svarta pupill

Djupt inne i gammelskogen
speglar sig sorgens svarta pupill
i den månbelysta källan
Under ytan
sjuder vredens bubblor
Inväntar rastlöst
gryningens virvelstormar
Snart
har sorgens timglas runnit ut
Det är vredens tidevarv
som väntar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-09 17:08



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Naturen bär på vreden
som bubblar och skaver
och till sist får den att slå
tillbaka mot oss som
förorsakar den onödigt
lidande.
Och som du skriver!

2019-11-10

    ej medlem längre
Inträngande och mjuk är denna poetiskt lysande bild.
2019-02-16

    ej medlem längre
Wow!
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP