Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon av neon

Mitt i en oändlig ström
av ölskummande ord
är de plötsligt där
Och jag älskar dem
Dessa ögon
av sjungande neon
Som mörknar
Ljusnar
Nästan omärkligt
Och jag följer dem
Slits och släpas
av dessa ögon
som blänker genom
ölglasen i detta rum




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-09 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP