Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kanske en dag

Kanske någon dag
blir det dags att ge sig av
i vindens riktning







Bunden vers (Haiku) av Terapipoeten
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-09 17:44



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Eller möta liv
I en pinande motvind
För att kännas hel
2019-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku om längtan!
2019-02-10

    ej medlem längre
Hoppas det då blåser i den riktning Du vill fara.
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten