Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Termos

Samma sak varje dag, tar en klunk av mitt kaffe
Termosen full så man piggnar i skallen
Behöver mer och mer efter tidens kravaller
Börjar med rivstart men slutar i sanden
Argh, samma smak i min latte
Lika svåra tal som man räknar i matte
Samma liv varje dag, jag kan liknas en nalle
Alla bara drar i mig tills sömmarna faller
Flera år har mitt liv varit en resa
Plocka upp förstoringsglaset
Börja leta

Kommer aldrig ge upp
Tills jag hittar min familj
Livets arom börjar liknas vid
En plats där allt skiljs




Bunden vers (Rim) av vatten och melon
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-09 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon