Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick!

 

 

 

 

Ett

ögonblick

närvarande var jag

och jag

transparenta

fullkomligt ensamma

plankorsning

tåget kommer tåget tåget tåget tåget

klockorna tick-tack

tick-tack

när

kommer du nu?

tiden tiden tiden pendlar

slår tick-tack

tick-tack

när

kommer du nu?

bananlådorna väntar uppstaplade

i hallen

jagen varierar men

anden alltid samma manna

vårsol glöder värme

panna enrum

isolat

närvarande var jag

och jag

Ett

ögonblick

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-09 18:21

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP