Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer liksom aldrig ifrån mina grannar, dessa intelligenta varelser


Korpkontakt

Först ropade han borta vid Berget, cirklande. Sen kom han vingväsande lågt över vårt hus.
"Korrp! Korrp!" sa han sneglande på mig.
"Om tre veckor har vi ägg. Då ruvar vi i bale, fårullsklädd."
"Ja, du vet. Du känner ju oss korpar!"
"Korrpkorrp!"




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-09 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP