Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


geniernas gissel [haiku]

 

I tankens trädgård
lurar en lömsk labyrint
varvrekord ger vård

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-09 23:10



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket ryms i detta lilla diktformat! Bravo!
2019-02-10

    ej medlem längre
Tänkvärda rader.
2019-02-10

  Kungskobran VIP
När tanken slår slint
jag ger dig en hint
sätt dig ner
tänk inte mer
När du skapat dig lugn och ro
kan nya tankar gro


2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP