Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lordak Garden


var så rädd så varm så längst in
undangömd
klockan ringde en
stund innan
så gå upp kunde vänta
och gitarren hängde
i ett band av garn
i Lordak Garden

mormor står på potatisåkern
kupar handen om maten
hej mormor
det luktar jord
ny tid och gammal
tobak
och kulorna
rullar över skolgårn

njöt som en morgonvarg
i Lordak Garden
okej om jag inte
fanns så mycket
men
solen gav
mig hela tiden
rapporter




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-09 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm